Hiuspohjan hoidot

Vain terveestä ja ravitusta hiuspohjasta kasvaa terveet hiukset, joten hiuspohjan häiriöt, sairaudet ja epätasapainotilat heikentävät aktiivista hiustenkasvua. Kutisevan hiuspohjan raapiminen saattaa vaurioittaa hiusjuuria ja lisätä hiustenlähtöä. Ärtyneen hiuspohjan tervehdyttäminen ja tasapainon saavuttaminen on ensiarvoisen tärkeää.

Klinikka Impressessä hoidamme hiuspohjan häiriötiloja ja tarvittaessa käytössämme on sairaanhoitaja konsultaatiopalvelut hiustenlähdön syiden selvittämiseksi.

Mark Birch on yksi alan johtavia hius- ja hiuspohjaongelmien asiantuntija. Hänellä on laaja osaaminen ja yli 35 vuoden asiantuntemus hiusten- ja hiuspohjan hoidoista. Mark on tullut kuuluisaksi saavuttaessaan erinomaisia tuloksia hiustenlähtötapausten ja hiuspohjan häiriöiden hoidossa.

Kotihoito

Mark Birch Trichologist on tuotesarja hiuspohjan ja hiustenlähdön ongelmien hoitoon. Tuotteiden avulla voit palauttaa hiuspohjasi kunnon ja aktivoida hiustesi kasvua huolimatta hiustenlähdön syistä. Tuotteet ovat vegaanisia eikä niillä ole sivuvaikutuksia. Ne soveltuvat hyvin myös herkälle iholle.

Hiustenlähtöä voidaan hoitaa tuloksellisesti ja luonnollisesti säännöllisellä kotihoidolla tutkittujen tuotteiden ja menetelmien mukaisesti. Kotihoito on oleellinen ja tärkein osa hiustenlähdön pysäyttämistä ja luonnollisen kasvun aktivointi hoitolahoidon rinnalla.

Kotihoidon vaiheet:

  • Puhdista. Triple Action Scalp Therapy Shampoo päivittäin. Hiustenkasvua aktivoiva ja herkkää hiuspohjaa rauhoittava shampoo tekee hiuksista vahvat ja kiiltävät.
  • Tasapainota. Protein Hair Conditioner tarvittaessa. Syväkosteuttava, hiusta jälleenrakentava ja tuuheuttava hoitoaine antaa hiuksille runsaasti kiiltoa ja elastisuutta, tehden niistä helposti käsiteltävät.
  • Ravitse ulkoisesti. TR2 Scalp Therapy Lotion hoitotiiviste, tuotesarjan tähtituote, aktivoi hiuspohjan hiustenkasvua ravitsemalla hiusjuuria sekä lisäämällä hiuspohjan verenkiertoa, hapenottokykyä sekä rasva- ja proteiiniaineenvaihduntaa. TR3 Scalp Therapy Lotion hoitotiiviste, tuotesarjan tehokkain tuote, aktivoi hiustenkasvua ravitsemalla hiusjuuria sekä lisäämällä hiuspohjan verenkiertoa, hapenottokykyä sekä rasva- ja proteiiniaineenvaihduntaa.
  • Ravitse sisäisesti. MB Serenoa+ erityisesti androgeenien aiheuttamaan hiustenlähtöön. Antioksidant + ravitsee hiusjuuria ja edesauttaa hiusten kasvua. Vit B+ vahvat ja terveet hiukset tarvitsevat B-vitamiineja. Hiuspohjan laser hoito aktivoi tutkitusti hiustenkasvua. Hoitolahoidon lisäksi, laserhoitolaitteetn voi hankkia myös kotiin. Smart Laser Hair Growth -laserpäähineen säteily imeytyy tutkitusti 3-5 mm syvyydelle, joa on tehokas ja turvallinen hoitoalue. Lukuisat tutkimukset ovat todenneet, että hoidolla ei ole sivuvaikutuksia ja että se on turvallinen.

Hoitolahoito

Hiuspohjan mikroneulaus aktivoi tutkitusti hiustenkasvua. Neulauksessa käytämme erittäin turvallista ja tehokasta Dermapen mikroneulauslaitetta sekä tehokasta ammattikäyttöön suunniteltua hoitotiivistettä. Hoitoon sisältyy aina tehostava laser hoito.

Hoito aktivoi ja tehostaa hiustenkasvua sekä tasapainottaa hiuspohjaa tuoden välittömiä hoitotuloksia. Hoito myös lisää hiuspohjan immuniteetia.

Enne hoitolahoitoa hiuspohjan hoito tulee aloittaa kotona Triple Action Scalp Therapy Shampoolla ja TR2 jaTR3 Scalp Therapy Lotion hoitotiivisteillä, jotka syväpuhdistavat, rauhoittavat ja ravitsevat hiuspohjan sekä valmistavat ne hoidolle. Valmistelevaa hoitoa tulee tehdä kotona noin 2-6 viikkoa lähtötilanteesta riippuen. Tai niin kauan kuin, kun tilanne vaatii. Lisäksi on suositeltavaa käyttää Mark Birch lisäravinteita hyvän ravitsemustilan varmistamiseksi.

Liity postituslistallemme

* indicates required