Käsi ja jalkahoidot

Kädet ovat käyntikorttisi. Kauniit ja hyvin hoidetut kädet kuuluvat huoliteltuun ulkoasuun. Ylellinen käsihoito on rentouttava ja se tuo myös luksusta arkeen. Hoidon jälkeen kynnet ja -kynsinauhat ovat siistit ja käsien iho on pehmeä ja tasainen. 

Pitkä käsihieronta rentouttaa ja poistaa stressiä tehokkaasti. Ylelliset tuotteemme hemmottelevat kaikkia aisteja! Impressestä saat ylellisen manikyyrin kaunilla lakkauksella sekä uutuutena kestävät, kiiltävät  Shellac- lakkaukset sormiin tai varpaisiin ja kestävät geelaukset sormiin ja varpaisiin!

Jalat altistuvat päivittäin monenlaisille rasituksille. Pienistä lihaksista ja luista koostuva jalkapöytä ja –pohja joutuvat jatkuvasti koetukselle. Käytämme jalkojamme suuren osan päivästä, ja jalkojen hoito on tärkeä osa terveydestä huolehtimista. Jalkahoito parantaa jalkojen kuntoa ja ehkäisee jalkaongelmien syntyä.  Jalkojen hyvinvointi on tärkeä osa terveyttä, koska pienetkin ongelmat jaloissa, kuten hiertymät, vaikuttavat kävelyyn ja yleiseen hyvinvointiin.

Säännöllisellä jalkahoidolla saat terveemmät ja kauniimmat jalat. Etenkin kesäaikaan paljaat jalat ovat paljon näkyvillä, ja jalkojen hoito muistuu erityisesti mieleen. Jalkahoito olisikin hyvä ottaa osaksi säännöllistä kauneudenhoitorutiinia.

Manikyyrit

Spa manikyyri

Spa manikyyrissä siistitään kynsinauhat, lyhennetään kynnet ja hoidetaan kynsiä ravitsevilla ja kosteuttavilla Pina Parie- tuotteilla. Kädet kuoritaan hellävaraisesti merisuolaa ja macadamiaöljyä sisältävällä kuorinnalla. Merisuola vahvistaa ihoa ja macadamiaöljy pehmittää ja ravitsee ihoa tehokkaasti. Kuorinnan jälkeen iholle levitetään kosteuttava ja ravitseva naamioKädet kiedotaan lämpimiin kompresseihin ja annetaan lämmön vaikuttaa kääreissä. Naamion jälkeen kädet hierotaan ihanan pehmeällä hierontavoiteella. Kynnet lakataan hoitavalla lakalla. Hoitoon voidaan yhdistää lisäpalveluna parafiinihoito.

Parfiinihoito käsille

Pakkanen, kuiva sisäilma ja jatkuva käsien peseminen kuivattavat vahvimpienkin käsien ihon. Pahimmillaan iho voi punoittaa, tuntua karhealta tai jopa halkeilla. Kynnet liuskoittuvat ja katkeavat ja kämmenselkä muuttuu ryppyiseksi.
Parafiinihoidossa käsiin levitetään lämmin parafiini ja suojahansikkaat. Parafiinin annetaan vaikuttaa iholla 15 min ja se pehmittää ihoa tehokkaasti. Hoidon jälkeen kädet ovat pehmeät ja iho joustava. Parafiini hoito voidaan tehdä omana erillisenä hoitona tai se voidaan tehdä toisen hoidon yhteydessä.

Pikamanikyyri

Pikamanikyyrissä siistitään kynnet ja kynsinauhat, lakataan kynnet hoitolakalla ja levitetään ravitseva käsivoide. Nopea siistiminen pitää kätesi ja kyntesi kunnossa! Pikamanikyyri voidaan ottaa omana erillisenä hoitona tai kasvohoidon yhteydessä. Geelilakkojen tai Shellac lakkauksen poiston yhteydessä tehdään käsille aina pikamanikyyri!

Perinteinen jalkahoito

Impressen perinteinen jalkahoito sisältää jalkakylvyn, mahdollisten kovettumien ja känsien poiston, kynsien leikkauksen ja ohennuksen tarvittaessa, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, lakkauksen, raspauksen sekä rentouttavan  hieronnan säärille ja jalkaterille.

Uutena palvelu teemme myös kynnen kevennyksiä ja oikaisuja sisäänkasvaneiden kynsien hoitoon ja kiputilojen helpottamiseen.

Ylellinen SPA-jalkahoito sisältää lisäksi kuorinnan ja naamion sekä pidemmän hieronnan. Voit halutetessasi ottaa Shellac-lakkauksen myös varpaankynsiin jalkahoidon yhteydessä.

Shellac lakkaus

Aito, alkuperäinen Shellac geelilakka levittyy kuin lakka ja on helppo poistaa vain 10 minuutissa. Tuotteen laitto ei vaadi kynnen pinnan viilaamista, eikä poistettaessa poraamista. Ei vahingoita kynttä millään tavalla! Ammattilaisen tekemä lakkaus kestää ja pysyy kauniina ja kiiltävänä jopa kaksi viikkoa.

Shellac kuivuu UV-valon avulla, joten se ei tarvitse kuivumisaikaa kuten tavalliset lakat. Se on joustava kuten kynsilakka, joten se näyttää luonnolliselta ja antaa luonnollisen suojan kynnelle.

Shellac on laboratoriotestattu ja tutkitusti kynsisalonkien suosikki ympäri maailman. Shellac on saanut useita kauneusalan palkintoja vuosia peräkkäin. Shellac-lakkaus sisältää aina pikamanikyyrin. Voit yhdistää Shellac-lakkauksen myös Spa manikyyriin.
Lisätietoa Shellac-lakkauksesta saat täältä

Pina Parie geelaus

Laadukkailla Pina Parie geelilakoilla saadaan kestävä ja kynsiä suojaava pinta viikoiksi. Laajasta värivalkoimasta löydät niin klassiset punaiset ja nuden sävyt kuin räväkämmät oranssi ja pinkit.

Geelaus tehdään omien kynsien päälle.

Liity postituslistallemme

* indicates required