Erikoiskasvohoidot

Kasvohoitomme sisältävät aina kokonaisvaltaiset hoito-ohjeet ja jokaiselle ihon kunnolle valitut kotihoitotuotteet. Hoitosarjoina käytämme antioksidantteihin perustuvaa Environ sarjaa, PHA-happoihin perustuvaa Exuviance sarjaa sekä Micro Gold tehoseerumeita.

Dermapen mikroneulaus

Kuiva iho haihduttaa kosteutta ihosta. Dermapen mikroneulaus vahvistaa ihon kapillaarisuonten toimintaa ja lisää ihon joustavuutta sekä vähentää kosteuden haihtumista. Samalla ihon herkkä iho rauhoittuu, ihon väri tasoittuu ja solujen aineenvaihdunta paranee. Näin tulokset ovat pitkäkestoisia.


Derpamen hoitomenetelmällä ja tehokkailla, turvallisilla ja tutkituilla tuotteilla voidaan:

 • kiinteyttää ja elvyttää ihoa
 • lisätä kollageenin muodostusta
 • vaikuttaa ikämuutoksiin esim. kasvoissa, kaulalla, dekolteella, kämmenselissä ja olkavarsissa
 • häivyttää pikkuryppyisyyttä herkillä alueilla, kuten silmänalusiho ja ylähuuli
 • häivyttää arpia ja aknearpia
 • häivyttää raskausarpia
 • kiihdyttää hiustenkasvua
 • pienentää huokosten kokoa
 • hoitaa hiuspohjan ongelmia

Kemiallinen kuorinta

Exuviancen PHA happoja sisältävät tuotteet ja hoidot on suunniteltu edistämään ihon luonnollista kuoriutumista, stimuloimaan solujen uudistumista ja kosteuttamaan ihoa syvältä. Tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho. Exuviance-hoidot yhdessä Exuviance-kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa. Ne vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä, kosteuttavat kuivaa ihoa ja ehkäisevät aknea. PHA- happoja sisältävillä hoidoilla saadaan hyviä hoitotuksia seuraaviin iho-ongelmiin:

 • Akne
 • Rosacea (ruusufinni)
 • Rypyt
 • Silmärypyt
 • Pigmenttiläiskät
 • Kuiva iho
 • Atooppinen ekseema
 • Talirauhasten sarveistapit

Greenpeel yrttisyväkuorinta

Ihotautien erikoislääkäri ja allergologi Christine Schrammek-Drusion yrttisyväkuorintamenetelmä on lääketieteellisesti kehitetty ja maailmanlaajuisesti tunnustettu biologinen syväkuorinta iholle. Menetelmä perustuu yrtteihin. Seos on valmistettu yli kahdestakymmenestä erilaisesta eurooppalaisesta ja itämaisesta yrtistä,ilman keamiallisia lisäaineita.

Green Peel on erittäin tehokas ja turvallinen hoito ilman kirurgisia toimenpiteitä.

Green Peel -yrttisyväkuorinta soveltuu kasvoille, vartalolle ja käsille.Hoito lisää ihon verenkiertoa ja aiheuttaa ihon ylimpien kerrosten kuoriutumisen.Elpynyt verenkierto kiihdyttää ihon aineenvaihduntaa. Se saa aikaan uusiutumisen tuottamalla uusia soluja ja kollageenisäikeitä.

Syväkuorinnalla on saavutettu menestyksekkäitä tuloksia:

 • hyväkuntoiselle iholle parantamaan ihon toimintoja
 • epäpuhtauksien,acnen
 • suurentuneiden huokosten
 • ikääntyneen ihon
 • elottoman ja paksun ihon
 • juonteiden ja ryppyjen
 • hyperpigmentaation
 • arpien
 • veltostuneen kudoksen (vatsa,käsivarret,reidet)
 • venymäarpien ja selluliitin hoidossa

Lymfaterapia

Lymfaterapian päätehtävä on elvyttää kehon imunestekiertoa ja vähentää turvotusta. Lymfahieronta koostuu kevyistä, tasaisista ja rytmisistä käsiotteista, joilla käsitellään hoidettava alue. Lymfahoitoa tehdään myös koneelliseti Lympha Touch -laitetta apuna käyttäen. 

Turvotuksen vähenemisen myöstä kipu ja tukala olo lievittyy ja keho rentoutuu. Lymfahierontaa voidaan ottaa yksittäisinä käynteinä tai sarjahoitona.

Lymfaterapia soveltuu erityisesti leikkausten ja vammojen pre- ja postoperatiiviseen hoitoon, lääkityksen tai hormonaalisen tilan aiheuttamiin turvotuksiin sekä rentouttavana ja stressiä poistavana hoitona. Lisäksi lymfaterapian avulla pystytään lisäämään ihon ja kudosten kimmoisuutta, mikä nopeuttaa mm. esteettisistä toimenpiteistä palautumista.

Mesolangat

Ikääntymisen myötä ihon kimmoisuus häviää ja iholle muodostuu ryppyjä. Iho näyttää väsyneeltä ja verenkierto kasvoilla hidastuu. Täyteainehoidot eivät ole aina paras ratkaisu ikääntyneen ihon hoitoon. Ne nimensä mukaisesti myös täyttävät, tuovat massaa, painoa. Kun painovoima tekee tehtävänsä ja kudokset veltostuvat, mesolangat ovat erinomainen hoito. Ne lykkäävät mahdollista kohotusleikkausta jopa 15 vuodella eteenpäin. 

Lankoja voidaan käyttää sekä kasvoilla että vartalolla. 

Langat ovat samaa materiaalia, millä kudoksia ommellaan leikkauksien yhteydessä. Ne sulavat itsekseen samanaikaisesti kun sidekudos korjaa paikat toivottuun muotoon. 

Erinomaisia esimerkkejä langoista ovat alas laskeutuneet yläluomet, roikkuvat posket, kaksoisleuka, hamsteripussit taikka alas painuneet allit. 

Langat sopivat kaikille täysi-ikäisille ja ovat parhaimmillaan iän noustessa. Lankojen laiton jälkeen tapahtuu heti selvästi muutosta, lopullisempi tulos näkyy 2-3 kk kuluttua toimenpiteestä. Toimenpiteessä mustelmat ovat aina mahdollisia, seuraavien 2 vk aikana ei ole hyvä olla kuumassa auringossa ja alue olisi hyvä rauhoittaa mahdollisuuksien mukaan. Esimerkiksi leuan alueen langoituksen jälkeen muutaman päivän vähäpuheinen kausi on hyväksi.

Lankojen laitto on turvallista. Määrä, paksuus ja koostumus riippuu täysin siitä mihin lankoja laitetaan. Hinnat riippuvat langasta, alkavat 9 eurosta / kpl. Esimerkiksi yläluomien kohotus tai hamsteripussien korjaus tulee maksamaan noin 250-350 euroa

Etukäteen on mahdollista tehdä konsultaatiokäynti (15 min 25,00), missä selviää mikä juuri sinulle olisi paras ratkaisu. Hinta hyvitetään mahdollisen hoidon yhteydessä

PRP-hoito eli plasmahoito

Plasmahoitoja on käytetty maailmalla hyvin pitkään. PRP-hoito eli plasmahoito, joka tunnetaan myös nimellä vampyyrihoito on monipuolinen hoitomuoto, joka kohentaa ulkonäköä hämmästyttävän monella tavalla. Ikääntynyt iho menettää kimmoisuuttaan ja iho samenee. PRP- hoidon jälkeen iho muuttuu kirkkaammaksi ja kiinteämmäksi, juonteet silottuvat sekä tummien silmänalusten väri muuttuu terveemmäksi. Hoito soveltuu erinomaisesti myös arpien ja hiuspohjan hoitoon sekä säärihaavojen ja pienten nivelongelmien hoitoon.

Hoidon aluksi otetaan otetaan verinäyte, jota käytetään hoidossa. Hoito on turvallinen ja allergiset reaktiot ovat erittäin epätodennäköisiä.  Veri käsitellään ja plasma injisoidaan haluttuihin kohtiin. Plasma sisältää runsaasti kasvutekijöitä.  Toiset saavat paljon apua pikkunivelten ongelmiin plasman avulla.

Hoidon hinta on 150,00 lähtien, riippuu hoidettavan alueen laajuudesta. 

Esimerkiksi tummiin silmänalusiin hoito maksaa 150,- ja koko kasvoille 250,-

Täyteainehoidot

Täyteainehoidoilla voidaa täyttää ryppyjä ja juonteita sekä tuoda täyteläisyyttä niitä kaipaaviin kohtiin..

Käytämme eri maahantuojien laadukkaita ja turvallisia hyaluronihappotuotteita ryppyihin ja juonteisiin vuosien kokemuksella. Hoito soveltuu niin otsan alueen "sibelius" ryppyjen, suupielten juonteiden kuin huulten täyttöön. Mentelminä voidaan käyttää kanyylia tai muotoilla neulan avulla.

Liity postituslistallemme

* indicates required