Kasvohoidot

Kauneushoitolassa sinua palvelevat ammattitaitoiset ja asiantuntevat SKY-kosmetologit. Hoitavat kosmetologimme ovat peruskoulutuksen lisäksi kouluttautuneet useisiin erikoishoitohin ja tuotteisiin.

Aloitamme kasvohoidon analysoimalla ihon tämän hetkisen kunnon ja valitsemme parhaan mahdollisen tavan hoitaa ihoasi tuloksellisesti. Valikoimistamme löytyvät niin puhdistavat, kosteuttavat, kiinteyttävät ja rauhoittavat kasvohoidot.
Peruskasvohoito toteutetaan aina räätälöidysti ihosi tarpeen mukaan. Halutessasi voidaan yhdistää erilaisia laitehoitoja tarpeen vaatiessa. Hoidot toteutetaan laadukkailla ammattituotteilla. 

Ekseption Retinol, Ultimate pigment reducer, Ultimate pure ja Ultimate Anti-age peel -hoidot

Erittäin tehokas ja ihoa puhdistava retinolihoito kirkastaa ihoa ja antaa sille nuorekkaan hehkun.
Näet ihollasi sekä välittömiä että pitkäaikaisia tuloksia –paras hoitotulos saavutetaan tekemällä tämä tehokas retinolihoito kaksi kertaa 30 päivän välein.

Ultimate pigment reducer-hoito ennaltaehkäisee hyperpigmentaationmuodostumista ja vähentää iholla olevaa pigmenttivaurioita lempeästi ja tehokkaasti ärsyttämättä ihoa.

Ultimate pure on lempeä puhdistushoito epäpuhtaalle iholle, ja vaikka se on armoton epäpuhtauksien suhteen, se on ystävällinen ihollesi.

Ultimate anti-agekuorinta-ja peptidihoito kiinteyttää, vahvistaa ja sitoo ihoon hyaluronihappoa. Suositellaan 2 -4 kerran sarjahoitona.

Environ

Environ on maailman johtava A-vitamiiniammattisarja. Environ perustuu tutkimustietoon ihosta ja siitä, kuinka A-vitamiini vaikuttaa ihon terveyteen ja hyvinvointiin. A-vitamiini vaikuttaa kokonaisvaltaisesti ja sen teho alkaa solutumasta, jossa se stimuloi epidermaalisten kantasolujen kasvua sekä erilaistumista ja kypsymistä terveiksi ihosoluiksi. Environ hoidot soveltuvat erityisesti ihon ikääntymisen  merkkien hoitoon ja ehkäisyyn sekä aknen hoitoon.

Exuviance

Exuviancen hoitoteho perustuu AHA-happoihin, jotka oikein käytettynä hoitavat ja ennaltaehkäisevät ikääntymisen merkkejä, kuivuutta, aknea ja pigmenttiläiskiä. Exuviance-hoidot räätälöidään joka kerta ihon sen hetkisten tarpeiden mukaisesti. Exuviancen tuotteet soveltuvat myös herkälle iholle. Exuviance-hoidoilla saa ihonhoidoltasi tuloksia sekä ihon hyvinvointia.

Liity postituslistallemme

* indicates required