Kasvohoidot

Kauneushoitolassa sinua palvelevat ammattitaitoiset ja asiantuntevat SKY-kosmetologit. Hoitavat kosmetologimme ovat peruskoulutuksen lisäksi kouluttautuneet useisiin erikoishoitohin ja tuotteisiin.

Aloitamme kasvohoidon analysoimalla ihon tämän hetkisen kunnon ja valitsemme parhaan mahdollisen tavan hoitaa ihoasi tuloksellisesti. Valikoimistamme löytyvät niin puhdistavat, kosteuttavat, kiinteyttävät ja rauhoittavat kasvohoidot.
Peruskasvohoito toteutetaan aina räätälöidysti ihosi tarpeen mukaan. Halutessasi voidaan yhdistää erilaisia laitehoitoja tarpeen vaatiessa. Hoidot toteutetaan laadukkailla ammattituotteilla. 

Exuviance

Exuviancen hoitoteho perustuu AHA-happoihin, jotka oikein käytettynä hoitavat ja ennaltaehkäisevät ikääntymisen merkkejä, kuivuutta, aknea ja pigmenttiläiskiä. Exuviance-hoidot räätälöidään joka kerta ihon sen hetkisten tarpeiden mukaisesti. Exuviancen tuotteet soveltuvat myös herkälle iholle. Exuviance-hoidoilla saa ihonhoidoltasi tuloksia sekä ihon hyvinvointia.

Environ

Environ on maailman johtava A-vitamiiniammattisarja. Environ perustuu tutkimustietoon ihosta ja siitä, kuinka A-vitamiini vaikuttaa ihon terveyteen ja hyvinvointiin. A-vitamiini vaikuttaa kokonaisvaltaisesti ja sen teho alkaa solutumasta, jossa se stimuloi epidermaalisten kantasolujen kasvua sekä erilaistumista ja kypsymistä terveiksi ihosoluiksi. Environ hoidot soveltuvat erityisesti ihon ikääntymisen  merkkien hoitoon ja ehkäisyyn sekä aknen hoitoon.

Pandhy's

PANDHY’S™ on ainutlaatuinen luonnonkosmetiikkasarja, joka pohjautuu tieteeseen, tutkimukseen sekä luonnon puhtaisiin raaka-aineisiin. PANDHY’S™ tuotevalikoima koostuu  innovatiivisesta ihonhoitosarjasta, ihoa hoitavista puhtaista mineraalimeikeistä, patentoidusta depilaatiosokerista sekä monipuolisista hoitolahoidoista. Tuotesarjan filosofiaan kuuluu luovuus, kokeilunhalu ja jatkuva kehitys. Pandhy's kasvohoito on sinulle, joka haluat kasvohoidoltasi kokonaisvaltaista hoitamista ja tuloksellista ihonhoitoa sekä luomutuotteilla tehtävää hoitoa.

Liity postituslistallemme

* indicates required