Laitehoidot

Klinikkamme laitehoidot perustuvat tukittuihin, turvallisiin ja tuloksellisiin hoitomenetelmiin. 

LED-valoterapia on tehokas, turvallinen ja erittäin vähän lämpöä tuottava hoitouoto ja sopii herkälle ja tulehtuneelle iholle sekä kivun ja turvotuksen hoitoon. RF-hoito kiinteyttää ja nuorentaa ihoa. 

Dermapen mikroneulaus ja Micro Gold mikrokanavahoito nuorentavat tehokkaasti ja vievät ravinteita ihoon.

Ultracotour vartaonmuokaus hoidot kiinteyttävät vartalon piirteitä ja koneellinen lumahoito aktivoi tehtokkaasti aineenvaihduntaa.

IPL (Intensed Pulsed Light) hoidolla pääset eroon häiritsevistä ihokarvoista kaikilta ihoalueilta turvallisesti ja kivuttomasti.

Ennen laitehoitoja käymme aina asiakkaan perusterveydentilan läpi ja kartoitamme myös mahdolliset hoidon esteet turvallisen hoidon takaamiseksi.

Ultracontour vartalon muokkaus- ja kiinteytyshoito

Ultracontour ei ole laihdutusmuoto, mutta koska hoito perustuu rasvasoluja tuhoavaan tekniikkaan, niin näin ollen sillä saadaan tuloksellisesti muokattua haluttuja vartalon alueita.

Yleisimmät hoidettavat alueet ovat sisä- ja ulkoreidet, käsivarret (allit) ja vatsa sekä kyljet (jenkkakahvat).

Hoitokertoja suositellaan sarjahoitoina joita tarvitaan yleensä 3 - 6 krt. Jokainen hoitokerta kestää noin 45 - 60 min (yksi alue), mutta hoito alueita voidaan käsitellä useampia samalla kertaa. Hoidon jälkeen ei tarvita palautumisaikaa vaan sen jälkeen voi palata normaaliin elämään välittömästi. Ennen hoitoa ja sen jälkeen on tärkeää juoda riittävästi vettä.

​Ultracontour hoitoa voidaan tehdä myös pelkästään selluliittihoitona tai yhdistää molempia hoitomuotoja.

Lisänä voidaan tehdä myös koneellinen kokovartalolymfa joka edesauttaa kuona-aineiden poistumista tehokkaasti elimistöstä sekä kiihdyttää aineenvaihduntaa.

Hoidon esteitä ovat mm.

 • raskaus ja imetys
 • korkea kolestroli
 • korkea verenpaine
 • aineenvaihdunnan sairaudet
 • metalliset implantit hoidettavalla alueella

Nannic RF kasvo- ja vartalohoidot

Radiofrekvenssihoito kiinteyttää ja tasoittaa ihoa tehokkaasti. Hoito on kivuton ja soveltuu lähes kaikille kiinteyttä ja napakoitumista kaipaavalle iholle.

NÄKYVIÄ HOITOTULOKSIA

Ihon tarpeet vaihtelevat mm. iän, vuodenajan, ravinnon ja elämäntilanteen mukaan. NANNIC -radiofrekvenssihoito  aktivoi ja ylläpitää ihon solutoimintaa, joka hidastuu vuosien myötä. NANNIC hoidot ovat vaihtoehto kirurgisille toimenpiteille sekä täyteaineille. Hyvän lopputuloksen kannalta kaikkia hoitomuotoja voidaan kuitenkin yhdistää ihon tarpeiden mukaisesti. Luota tässä ihonhoidon ammattilaisen hoitosuunnitelmaan ihosi parhaaksi.

Nannic RF.hoidot soveltuvat hyvin myös vartalon iholle ja ovat erittäin hyvä yhdistelmä mm. Ultracontour hoidon kanssa parhaan mahdollisen tulosken saavuttamiseksi.

KUINKA USEIN RF-HOITOA?

NANNIC -radiofrekvenssihoitoa suositellaan 3-5 hoitokerran sarjana. Hoitokertojen määrään vaikuttaa ihon kunto ja haluttu lopputulos. Tulosten ylläpitämiseksi riittää yksittäinen hoitokerta 1-3 kk välein. Hoidon tarpeesta kannattaa kuitenkin keskustella oman kosmetologin kanssa. 

IPL pysyvä karvanpoisto

IPL (Intense Pulsed Light) valoimpulssilaitteella tehtävä karvanpoisto perustuu kasvuvaiheessa olevan karvan aihion (karvatuppi) tuhoutumiseen valoimpulssin aiheuttaman lämpötilan nousun ansiosta. Hoito tehoaa parhaiten tummiin ihokarvoihin ja poistaa ne lähes kokonaan. Vaaleammissa karvoissa karvaa ei saada poistettua kokonaan, mutta jäljelle jäävä karva on hennompaa ja kasvaa harvaan.

Yhdellä hoitokerralla saadaan poistettua noin 20% ihokarvoista ja hoitoja tarvitaan 5-10 kertaa, 6-10 viikon välein tehtynä, riippuen yksilöllisestä karvankasvusta ja hoidettavasta alueesta. Ihokarvat voidaan poistaa kaikilta ihoalueilta. Koska hoito tehoaa karvatuppiin, hoidon jälkeen sisäänkasvaneiden karvojen tai karvatulentulehdusten määrä laskee ja häviää lopulta kokonaan.

Hoito soveltuu sekä miehille, että naisilla ja on hellävarainen ja turvallinen tapa päästä eroon ei toivotuista ihokarvoista. 

LED terapia

LED-valohoidot ovat turvallisia, ihoa luonnollisesti uudistavia ja lääketieteellisesti tutkittuja valohoitoja. LED terapia sopii erinomaisesti täydentämään kasvohoitoa. Laitteella voidaan hoitaa aknea, juonteita ja ryppyjä, ihon punoitusta ja nopeuttaa ihon paranemista kuorivien toimenpiteiden tai esteettisen kirurgian tai muun ihotrauman jälkeen. LED-valohoito ei polta ihoa eikä vaadi toipumisaikaa; hoito on täysin  kivuton ja turvallinen.

LED-hoito on nopea ja tehokas ihon hoitamiseen, erityisesti häivyttämään vanhenemisen merkkejä sekä akne- ja muita värivirheitä. Hoito nopeuttaa solujen uusiutumista ja verenkiertoa, stimuloi kollageenin tuotantoa ja lisää ihon kimmoisuutta.

Parhaisiin tuloksiin päästään sarjahoidoilla, joita voidaan tehdä 1-2 kertaa viikossa 4-8 kertaa.

LED- terapia soveltuu erinomaisesti myös kivun hoitoon vartalon aluella.

Celluma LED- terapia lievittää niveltulehdusten, lihasten ja nivelten kipua ja jäykkyyttä. LED valo aktivoi solujen energiatuotantoa, joka palautettaa lihasten liikkuvutta ja elinvoimaa luonnollisesti. Hoitoprosessissa käytetään matalataajuista energiaa muokkaamaan solujen aineenvaihduntaa.

Celluma LED terapiaa soveltuu seuraavien oireiden hoitoon:

 • Vähentää turvotusta, häivyttää aknearpia
 • Tasoittaa pigmenttihäiriöitä
 • Parantaa solujen aineenvaihduntaa
 • Rosacea (ruusufinni)
 • Niveltulehdus
 • Lihaskouristus
 • Lihas- ja nivelkipu
 • Lihaskudoksen kireys
 • Kudoksen aineenvaihdunnan aktivoimiseen. Lue lisää Celluma kivunhoidosta täältä 

Hampaiden valkaisu

Haaveiletko valkoisemmasta hymystä? 

Käytämme markkinoiden tehokkainta led-valoa sekä valkaisuaineen (sodium percarbonate) yhdistelmää , jolla saat upeat valkoiset hampaat turvallisesti.

Tuotteemme ovat yksittäispakattuja, joten hygienia on 100 % taattu. Hampaan pinnalle levitetään esikäsittelyaine mikä puhdistaa tehokkaasti hampaan pinnan. Esikäsittelyn jälkeen valkaisugeeli laitetaan silikoni muotissa hampaiden pinnalle. Käsittely on täysin kivuton ja hoito on miellyttävä.

Valkaisutulos on 2-10 astetta vaaleampi. Tuloksen kesto on noin 3-6 kk ruokailutottumuksista ja hampaiden yksilöllisistä ominaisuuksista riippuen. Suosittelemme tarpeen mukaan hammaskiven poistoa ennen valkaisua.

Hampaiden valkaisutuotteet vastaavat Valviran terveysstandardeja. Kaikilla tuotteillamme on USA:n ja EU:n terveysviranomaisten vaatimat sertifikaatit. Kaikki käyttämämme hampaidenvalkaisuaineet valmistetaan USA:ssa.

Liity postituslistallemme

* indicates required