Laitehoidot

Klinikkamme laitehoidot perustuvat tukittuihin, turvallisiin ja tuloksellisiin hoitomenetelmiin. 

LED-valoterapia on tehokas, turvallinen ja erittäin vähän lämpöä tuottava hoitouoto ja sopii herkälle ja tulehtuneelle iholle sekä kivun ja turvotuksen hoitoon. RF-hoito kiinteyttää ja nuorentaa ihoa. 

Dermapen mikroneulaus ja Micro Gold mikrokanavahoito nuorentavat tehokkaasti ja vievät ravinteita ihoon.

Ulträänikavitaatio tehoaa paikallisiin rasvakertymiin.  Lympha Touch laitteella hoidetaan kehon turvotustiloja tehokkaasti ja kivuttomasti.

Ennen laitehoitoja käymme aina asiakkaan perusterveydentilan läpi ja kartoitamme myös mahdolliset hoidon esteet turvallisen hoidon takaamiseksi.

RF kasvohoito

Radiofrekvenssihoito kiinteyttää ja tasoittaa ihoa tehokkaasti. Hoito on kivuton ja soveltuu lähes kaikille kiinteyttä ja napakoitumista kaipaavalle iholle.

RF -hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF hoito lisää ihon fibropastien muodostumista. Fibroplastit pitävät ihon napakkana ja joustavana. Samalla veltostunut kollageeni kutistuu ja iho napakoituu silminnähden. 

RF hoito tehostaa ihon aineenvaihduntaa aktivoiden entsyymitoimintaa, poistaen tehokkaasti kuona-aineita ja parantaen verenkiertoa. Tuloksena on tasaisempi, kiinteämpi ja rypyttömämpi iho.

LED terapia

LED-valohoidot ovat turvallisia, ihoa luonnollisesti uudistavia ja lääketieteellisesti tutkittuja valohoitoja. LED terapia sopii erinomaisesti täydentämään kasvohoitoa. Laitteella voidaan hoitaa aknea, juonteita ja ryppyjä, ihon punoitusta ja nopeuttaa ihon paranemista kuorivien toimenpiteiden tai esteettisen kirurgian tai muun ihotrauman jälkeen. LED-valohoito ei polta ihoa eikä vaadi toipumisaikaa; hoito on täysin  kivuton ja turvallinen.

LED-hoito on nopea ja tehokas ihon hoitamiseen, erityisesti häivyttämään vanhenemisen merkkejä sekä akne- ja muita värivirheitä. Hoito nopeuttaa solujen uusiutumista ja verenkiertoa, stimuloi kollageenin tuotantoa ja lisää ihon kimmoisuutta.

Parhaisiin tuloksiin päästään sarjahoidoilla, joita voidaan tehdä 1-2 kertaa viikossa 4-8 kertaa.

LED- terapia soveltuu erinomaisesti myös kivun hoitoon vartalon aluella.

Celluma LED- terapia lievittää niveltulehdusten, lihasten ja nivelten kipua ja jäykkyyttä. LED valo aktivoi solujen energiatuotantoa, joka palautettaa lihasten liikkuvutta ja elinvoimaa luonnollisesti. Hoitoprosessissa käytetään matalataajuista energiaa muokkaamaan solujen aineenvaihduntaa.

Celluma LED terapiaa soveltuu seuraavien oireiden hoitoon:

 • Vähentää turvotusta, häivyttää aknearpia
 • Tasoittaa pigmenttihäiriöitä
 • Parantaa solujen aineenvaihduntaa
 • Rosacea (ruusufinni)
 • Niveltulehdus
 • Lihaskouristus
 • Lihas- ja nivelkipu
 • Lihaskudoksen kireys
 • Kudoksen aineenvaihdunnan aktivoimiseen. Lue lisää Celluma kivunhoidosta täältä 

UÄ kavitaatio

Kavitaatio hoidossa yhdistetään ultraääni-, radiofrekvenssi ja imurullaus. Yhdistelmähoidolla saadaa tehokas hoito ja taattuja tuloksia myös sitkeään selluliittiin.

Kavitaatio on lähes kivuton hoitomuoto  ihonalaisten rasvakudosten tuhoamiseen ja vartalon paikalliseenkin muotoiluun ilman leikkausta. Ultraääni- kavitaation avulla saadaan rikottua ihonalaista rasvakudosta pysyvästi ja kivuttomasti.

Radiofrekvenssi lämmittää ja helpottaa rasvan siirtymistä lynfaneskiertoon. Imurullaus tehostaa lymfanestekiertoa ja siirtää pilkottua rasvaa tehokkaasti. Vapautunut rasva kulkeutuu maksan kautta aineenvaihduntaan normaalia reittiä – kuten ravinnosta saatu rasva ja poistuu kehosta muutamien viikkojen aikana.

Terveellinen ruokavalio ja liikunta ovat edellytys tulokselliselle hoidolle.

MegaMax -kavitaatio on kivuton ja vaivaton hoikennushoito, joka keskittyy ihonalaisten rasvakudosten tuhoamiseen ja vartalon paikalliseenkin muotoiluun ilman leikkausta. Kavitaation avulla saadaan rikottua ihonalaista rasvakudosta pysyvästi ja kivuttomasti.

Menetelmän teho perustuu matalataajuiseen ultraääneen, joka hajottaa rasvasoluja. Tämän ns. kavitaatioilmiön seurauksena soluista vapautunut rasva poistuu elimistöstä normaalin aineenvaihdunnan mukana. Hoidon tuloksena ympärysmitat pienenevät, ihonalaisen rasvakudoksen kuhmuraisuus vähenee ja kehon yleisilme paranee.

Jotta rasvasolut todella poistuvat kehosta; on ruokavalion noudattaminen ehdottoman tärkeää.  Yhdistämällä hoitoon alipaineimu, saadaan pilkotturasva tehokkaasti poistumaan kehosta samaan aikaan kun radiofrekvenssi puolestaan kiinteyttää tehokkaasti hoidettua aluetta ja auttaa saamaan ihokudoksenkin heti muutokseen mukaan.

 1. Kavitaatio pilkkoo rasvasoluja ja muuttaa niiden koostumusta.
 2. Alipaineimu edistää lymfakiertoa ja aineenvaihduntaa ja kuljettaa kavitaation avulla hajotetut rasvasolut lymfakiertoon, josta ne poistuvat luonnollista tietä.
 3. Radiofrekvenssi kiinteyttää ihoa.
 • vatsa
 • vyötärö
 • pakarat
 • reidet
 • käsivarret (allit)

Hoidon esteitä ovat mm.

 • raskaus ja imetys
 • korkea kolestroli
 • korkea verenpaine
 • aineenvaihdunnan sairaudet
 • metalliset implantit hoidettavalla alueella

Lympha Touch

LymphaTouch®-laitehoito on suunniteltu nopeuttamaan ja helpottamaan kuntoutusta. Laitteen toiminta perustuu alipaineen ja korkeataajuusvärinän vaikutuksiin kudoksissa. Hoito auttaa kudosta palautumaan esimerkiksi lymfakierron häiriöissä, leikkauksen jälkeisessä turvotuksessa ja urheiluvammoissa. Hoidolla voidaan myös lievittää kipua ja edistää nivelten liikkuvuutta.

Laitehoito on miellyttävä ja erittäin tehokas ja nopea apu erilaisten turvotustilojen hoidossa.

Liity postituslistallemme

* indicates required