Meikki

Taitavat ammattilaiset loihtivat sinulle tyylisi ja toiveittesi mukaisen meikin niin arkeen kuin juhlaan. Tuotteina käytämme vain ammattilaistuotteita ja niistäkin alojensa parhaita. Ehostukseen käytämme palkittua Art Deco-sarjaa.

Meikki

Tärkeä tilaisuus tai halu oppia luomaan taitava ja kaunista meikki itselle? Taitavat ammattilaiset loihtivat sinulle tyylisi ja toiveittesi mukaisen meikin niin arkeen kuin juhlaan ja halutessasi voit varata opan henkilökohtiasen opastuksen, jossa käydään kädestä pitäen meikin kaunistavan meikin salat. Tuotteina käytämme vain ammattilaistuotteita ja niistäkin alojensa parhaita. Ehostukseen käytämme palkittua Art Deco-sarjaa. Meiltä saat myös ammattilaatuiset, huolella valitut siveltimet meikin tekoa helpottamaan.

Tarpeen mukainen meikki

Meikki juhlaan, arkeen, työhaastatteluun tai johonkin muuhun tärkeään tilaisuuteen? Teemme tilanteen ja tyylisi mukaisen meikin eikä sinun tarvitse miettiä meikkiä koko päivänä. Teemme meikin, joka korostaa juuri sinun kauneuttasi. Käytämme meikeissä Saksan suurinta ammattimeikkisarjaa Art Decoa.

Meikkipussiratsia

Meikkipussiratsiassa käydään läpi oman meikkipussin sisältö ja sen soveltuvuus meikkaustarpeisiin. Katsotaan onnistuuko haluttu meikki jo olemassa olevilla meikeillä ja tarvikkeilla vai tarvitaanko jotakin uutta. Samalla katsotaan onko meikkipussissa jotakin mille ei käyttöä ole tai ei oikein osata käyttää. Kokonaisvaltainen meikkipussin päivitys siis. Haluttu meikki opetellaan kädestä pitäen ja uusien tuotteiden käyttöä harjoitellaan heti, jotta uutukaiset myös tulevat käyttöön.

Liity postituslistallemme

* indicates required