Sokerointi

PANDHY’S™ Sokeroinnissa käytetään patentoitua sokerimassaa, joka levitetään iholle vastakarvaan ja poistetaan karvankasvusuuntaan. Kehomme sisältäessä samaista glukoosia kuin PANDHY’S™ depilaatiosokeri, tunnistaa se sokerimassan ”omakseen” ja päästää sokerin syvälle karvatuppiin.

Hyvä sokerointiväli on karvankasvusta ja halutusta lopputuloksesta riippuen 3-6 viikkoa. Säännöllisestä sokeroinnista on hyötyä, sillä pikkuhiljaa karvankasvu hidastuu, karva pehmenee ja esiin kasvava karva tuntuu hennommaltapeen. PANDHY’S™

Kädet ja jalat

Käsivarsien ja jalkojen sokerointi on kivutonta ja nopeaa. Pandhy’s sokerimassa poistaa lyhyetkin karvat helposti ja iho tuntuu sileältä. Sokerointi pitää karvan poissa noin 3-6 viikkoa. Ajan myötä karvankasvu hidastuu, karva pehmenee ja esiin kasvava karva tuntuu hennommalta

Kasvot

Kasvojen alueella sokerointi sopii hyvin kulmien, poiskien, nenäkarvojen ja hiusrajan siistimiseen. Pandhy’s sokerimassa on hellävarainen ja ihoa hoitava karvanpoistomenetelmä.

Bikini / brassi

Intiimialueen karvanpoistossa sokeri on hellävaraisin ja ihoystävällisin menetelmä. 

Kainalot

Sokeroimalla voidaan poistaa kainalokarvat hellävaraisesti. Sokerointi vähentää myös karvatupentulehduksia ja sopii näin erinomaisesti myös kainaloiden alueelle.

Liity postituslistallemme

* indicates required