Terveyspalvelut

Kattavaa terveysneuvontaa haastavien terveysongelmien syiden selvittämiseen

Impresse tekee yhteistyötä https://www.terveysvastaanotto.fi perustajan Maria-Terttu Lindforsin kanssa. Tarjoamme  ammattitaitoista apua ja tutkittua tietoa niille, jotka eivät vielä ole löytäneet apua oireisiinsa.

Maria-Tertulla on pitkä kokemus vaikuttavasta ja innovatiivsesta hoitotyön kehittämisestä ja toteuttamisesta  sekä vuosien käytännön kokemus siitä, että oireita voidaan poistaa ja hankaliin terveysongelmiin voidaan vaikuttaa selvittämällä oireiden syy. Maria-Terttu ottaa vastaan tiloissamme kuukausittain sopimuksen mukaan.

Ajanvaraus https://www.hyvinvoinninpalvelupiste.fi/Varaa-aika

Vaativat esteettiset hoidot ja laboratoriopalvelut

Ritva Saha, sisätauteihin ja kirurgiaan erikoistunut sairaanhoitaja ottaa vastaan tiloissamme kaksi-kolme päivää kuukaudessa. Ritvalla on laboratoriolääketieteen perehtyneisyys, esteettisistä hoidoista hyvin pitkä tausta koulutusten suhteen maailmalla ja Suomessa sekä kokemus.

Lääketieteen puolelta työkokemusta yli 10 vuotta päivystysalueelta, sen jälkeen saman verran esteettisten hoitojen puolelta leikkaussaleista täyteainehoitoihin.

Ritvan yrityksen kautta saatavana myös laboratoriopalveluita, joten erityisesti ennen plasmahoitoja voimme kartoittaa laaja-alaisesti mikä on ongelman syy. Erityisesti ennen hiuspohjan hoitojen aloittamista suosittelemme hiusten lähdön syiden selvittämistä verikokeiden avulla.

Ajanvaraus https://www.hyvinvoinninpalvelupiste.fi/Varaa-aika

FLT -valmennus

Haluatko päästä pitkittyneistä, hankalista oireista eroon? Onko sinulla migreeni tai suolistovaivoja, hormonaalisia ongelmia, diabetes, vaihdevuodet, matalat testosteronitasot? Oletko väsynyt tai jopa koomaväsymys tai masentunut? Onko sinulla tai läheiselläsi allergioita? Onko sinulla kilpirauhasen vajaatoiminta? Tai raudanpuute? Haluatko tehdä kehollesi palveluksen ja auttaa sitä toimimaan paremmin?

Funktionaalinen lääketiede (FLT) perustuu fysiologiaan, biokemiaan ja mikrobiologiaan. Oirehtivalla ihmisellä jokin keholle välttämätön reaktio on häiriintynyt. FLT-valmennuksessa etsitään häiriintyneitä reaktiota ja palautetaan terveys pala palalta. Tämä vaatii asiantuntijaa hoitopolulla etenemiseen sekä tekoja Sinulta itseltäsi. Saat asiantuntijan avun muutoksessa kohti terveempää elämää.

FLT-valmennuksessa lähestymistapa on kokonaisvaltainen ja yksilöllinen. Ensimmäinen vastaanotto kestää 1.5 tuntia, jatkokäynnit ½ h tai tarpeen mukaan. Pitkään jatkuneet oireet vaativat pidemmän palauttamisajan kuin äskettäin ilmaantuneet oireet. Tarvitsen tietoa muun muassa perintötekijöistäsi, suolistosta, unesta, ruokavaliostasi, käyttämistäsi lääkkeistä ja ravintolisistä. FLT-valmennuksessa saat kirjallisen etemissuunnitelman, joka päivitetään joka tapaamiskerralla.

Tervetuloa terveysvastaanotolle!

Sähköinen työkirja: Rauta ylös!

Epäiletkö itse kärsiväsi raudanpuutteesta tai kärsiikö siitä mahdollisesti joku läheisesi? Työkirjan avulla voit arvioida omaa rauta-tilannettasi kokonaisvaltaisesti ja systemaattisesti ja kiinnittää huomiota terveyttä edistäviin asioihin. Opit esimkerkiksi, että hemoglobiini ei ole riittävä mittauskriteeri arvioitaessa kehon rautatilannetta.

RAUTA YLÖS -työkirja on edullinen ja helppo tapa perehtyä tärkeään aiheeseen. Raudanpuute on piilevänä liian monella, mutta silti vielä liian usein jää tunnistamatta. Työkirjan avulla suuntaat huomiosi tärkeisiin asioihin, opit kokonaisvaltaisen lähestymistavan rauta-asioihin ja näin voit vaikuttaa oman tervehtymisesi tehostamiseen.

Tunnista anemian ja raudanpuutteen oireet, tiedä mitkä laboratoriokokeet ovat merkityksellisiä rautatilanteen selvittämisessä, miten voit itse vaikuttaa rautataseen nostamiseen ja lue lisää luotettavista lääketieteellisistä julkaisuista.

Kysy sähköistä työkirjaa info@hoitolaimpresse.fi

Liity postituslistallemme

* indicates required