Terveyspalvelut

Klinikka Impressen yhteydessä toimivat myös lääkäripalveluita tuottava Medics24. Medisc24 tarjoaa laajan valoiman etälääkäripalveluita työterveyspalveluista matkan aikaiseen lääkäripäivystykseen sekä erikoislääkärien etävastaanottoa. Impressen kauneudenhoitopalveluiden yhteyssä voidaan tehdä konsultaatiopyyntö lääkärille helposti, edullisesti ja nopeasti tai fyysinen lääkäriaika voidaan varata tarpeen mukaan käynnin yhteydessä. 

Ihotautilääkärin konsultaatio

Impressen kosmetologi voi käynnin yhteydessä ottaa mikroskooppikameralla kuvan ihomuutoksesta ja lähettää sen ihotautilääkärille konsultoitavaksi. Lähetys tapahtuu tietoturvasuojatusti salattua etäyhteyttä käyttäen. Mikäli konsultaatio johtaa fyysiseen lääkärikäyntiin, voidaan aika varata suoraan lääkärille. Mikäli tarvitaan tarkempia laboratoriotutkimuksia, saat lähetteen suoraan laboratoriin, jossa tarvittavat otetaan tarvittavat näytteet analysoitavaksi. Mikäli iho-oire kaipaa lääkevoiteita, on resepti mahdollista saada suoraan etälääkärikäynnin perusteella. Myös kynsimuutokset voidaan konsultoida etäkäyntinä ihotautilääkäriltä.

Luomien poisto

Harmittomat varsi- ja kirsikkaluomet voidaan poistaa suoraan kosmetologikäynnillä kivuttomasti ja tehokkaasti. Mikäli luomen laadusta ei ole varmuutta, tai luomen poisto vaatii tikit, poiston suorittaa ihotautilääkäri Impressen tiloissa. Voit varata ajan suoraan Impressen ajanvarausjärjestelmän kautta.

Liity postituslistallemme

* indicates required