Vartalohoidot

Tarjoamme rentouttavia, uudistavia, puhdistavia ja muokkaavia vartalohoitoja. Hyvän Olon hoitojen kokonaisvaltaisen elämyksen viimeistelee tunnelmallinen musiikki, tuoksut ja esteettinen ympäristö. 

Meiltä löydät tehokkaat ja turvalliset Ultracontour hoidot vartalon piirteiden muokkaukseen ja kiinteyttämiseen sekä Nannic- RF hoidon, jolla saadaan löystyneeseen ihoon tehokasta tiivistymistä ja kiinteytymistä esim. raskauden ja painonpudotuksen jälkeen.

Palauttavat ja nesteitä poistavat lymfahoidot ovat erinomainen apu nestekierron vilkastuttamiseksi sekä erilaisten kirurgisten toimenpiteiden yhteydessä edistämään kudoksen parantumista.

Aromahieronta

Aromahieronnassa käytämme luomulaatuisia, puhtaita eteerisiä öljyjä sekoitettuna luomulaatuiseen pohjaöljyyn, kuten jojoba-, viinirypälesiemen-, bambu tai seesamöljy.

Aromahieronnassa lihakset rentoutuvat ja eteeriset öljyt vilkastuttavat lymfanestekiertoa. Keho käsitellään kevyin sively- ja paineluottein, jossa yhdistyvät klassisen- ja lymfahieronnan otteet. Hieronta on kevyempää kuin klassinen hieronta. Aromaattisten eteeristen öljyjen luonnollinen tuoksu rauhoittaa ja rentouttaa mieltä ja poistaa stressiä. Hoito on kokonaisvaltainen ja erittäin tehokkaasti kiireen tuntua poistava. Aromaterapia on arvostettu, täydentävä hoitomuoto, ennaltaehkäisevä hyvän olon tuoja sekä oiva kauneudenhoidon tuki!

Aromaterapiahoito sopii erinomaisesti stressin lievittämiseen ja unettomuuteen,  aineenvaihduntaan,kivun lievitykseen, mielialoja tasapainottamaan ja  hormonaalisiiin ongelmiin.

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on tehokas ja lempeä stressiä lievittävä hoitomuoto. Hieronta kivillä helpottaa kipuja ja avaa lihaksiston jännitteitä rentouttaen samalla voimakkaasti, aina 3 cm syvyyteen asti kudoksessa. Hoito aktivoi lymfanesteiden ja veren kiertoa parantaen ääreisverenkiertoa, lämmittää, avaa lihasjumeja sekä helpottaa lihasperäisiä kipuja.

Hoito aktivoi ja puhdistaa kehon energiakeskuksia vaikuttaen näin kokonaisvaltaisesti sekä fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin. Kuumakivihierontaa suositellaan jos kärsii heikosta ääreisverenkierrosta sekä kroonisista lihasperäisistä kivuista kärsiville. Hoito on tehokas stressin ja jännityksen lievittäjä ja sopii erinomaisesti unettomuudesta kärsiville.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on syvällisesti rentouttava ja miellyttävä hoito, joka sopii kaikenikäisille. Hoidon vaikutus tuntuu koko kehon vireystason paranemisena ja vaikutus jatkuu vielä seuraavien päivien ajan.

Hoito muodostuu sarjasta hierontaliikkeitä, taputuksia ja tukistuksia, joilla käsitellään rytmikkäästi, tehokkaasti, mutta hellävaraisesti hartiaseutu, olkavarret, niska ja pää sekä kasvot. Lisäksi painellaan ja hierotaan ylävartalon ja pään alueen marmapisteitä (akupisteitä) ja kasvojen heijastealueita.

Hoito helpottaa lihas- ja hermojännitystä, lisää veren ja lymfan kiertoa ja elvyttää solujen hapensaantia ja poistaa fyysisiä sekä tunnetukoksia.

Hoito vaikuttaa koko kehon luonnolliseen tasapainoon ja auttaa saavuttamaan sekä fyysistä että psyykkistä hyvinvointia.

Liity postituslistallemme

* indicates required