Aknen hoidossa on perinteisesti suosittu tehokkaita, kuivattavia ja melko rajujakin hoitoja. Tulehdukset on kuivatettu nopeasti pois lääkehoidolla, jonka jälkeen tuloksena on punoittava, kiristävä ja jopa hilseilevä ihon pinta.Hoidamme Impressessä niin aikuisiän kuin nuorisoaknea tehokkaasti, mutta lempeästi. Ihon kunnon mukaan valittu kemiallinen kuorinta, tehokas kosteutus, LED-valoterapia yhdistettynä säännölliseen kotihoitoon tuottavat tuloksia, eikä arpia tai hilseilyä pääse syntymään.

Aknen bakteeritulehduksessa ihon kosteuspitoisuus laskee ja aknen tyypistä riippuen ihon öljyisyys voi lisääntyä voimakkaasti tai ihon pinta voi kuivua hilseileväksi, vaikka ihon pinnan alla olisi runsaasti rasvaa ja epäpuhtauksia. Iho-ongelmia syntyy, kun talirauhasen toiminta on aktiivista ihon pinnan alla, mutta samalla ihon pinta on kuiva ja siihen kertyy kerros sarveistuneita ihosoluja. Öljyiseen akneihoon tehoavat kemiallinen kuorinta, Environin Sebu-sarjan tuotteet ja talin tuotantoa ja tulehduksia hillitsevä LED-terapia. Päivä päivältä ihon talintuotanto tasoittuu, ihon väri kirkastuu eikä arpia tai kuoppia pääse syntymään.

Pintakuivaan akneen tehoavat myös hellävarainen kemiallinen kuorinta, erittäin kosteuttavat ja rauhoittavat Cliniccare-tuotteet sekä kosteuttavia aineita imeyttävä neulaton mesoterapia eli elektroporaatio hoito. Hoito on täysin kivuton, siinä ei ole toipumisaikaa ja iholla voidaan käyttää meikkiä normaalisti.

Impressestä löydät myös aknen hoitoa tukevia palveluita, kuten ravitsemusneuvontaa, aineenvaihduntaa ja suoliston puhdistumista tukevaa Fermix-valmistetta sekä iholle hellävaraisia mineraalimeikkejä sekä Cover Recover- peittävää meikkivoidetta, joka on suunniteltu erityisesti tulehtuneelle akneiholle.

Tässä asiakkaamme Jannin 17v. Kokemuksia hoitosarjasta:

Kävin 12 kertaa LED-valoterapiassa, jonka lisäksi kasvoilleni tehtiin kerran Clinicare pure peel -hoito. Huomasin jo ensimmäisen LED-valoterapia kerran jälkeen muutoksen ihossani; iho oli paremman näköinen, sekä tulehdus oli rauhoittunut. Myös Clinicare pure peel -hoidon jälkeen tulehdus oli rauhoittunut huomattavasti. Molempiin hoitoihin olen todella tyytyväinen! Hoitojen lisäksi otin käyttööni, Clinicaren puhdistusvaahdon, sekä konjac puhdistussienen, jotka ovat pitäneet yllä puhdasta ja tervettä ihoa.

Taru Huokuniemi, SKY-kosmetologi