Mökkiterassilta, lomamatkoilta, puutarhasta, mökkilaiturilta –  kesäisin sosiaalinen media täyttyy kuvista kesävarpaita.  Jalat kaivetaan esiin sukkahousujen ja villasukkien uumenista talven jäljiltä, joten ei ihme, jos iho ja jalat kaipaavat hoitoa. Miten siis saavuttaa kesäiset lomavarpaat?

Ei ole yhdentekevää miten jalkojaan hoitaa, joten paras ja nopein (myöskin rentouttavin) tapa on kääntyä ammattilaisen puoleen.  Impressellä jalkahoito sisältääkin jalkakylvyn, mahdollisten kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, lakkauksen, raspauksen sekä rentouttavan hieronnan säärille ja jalkaterille.

Hygienian ja puhtaudesta huolehtimisen lisäksi, jalkahoidossa jalkapöytämme ja -pohjamme pienet lihakset, saavat myös vaatimansa huollon. Jalkojen ihoon, kynsiin ja lihaksistoon vaikuttavat useat eri tekijät, joten näin ollen jalkojen hoitotarpeetkin vaihtelevat yksilöllisesti – hoidon yhteydessä saat siis tarpeellista tietoa jalkojesi kunnosta, ohjausta kotihoitoon ja tuotevalintoihin.

Jalkahoito ei ainoastaan ole osa terveydenhoitoa, vaan myös tilaisuus rentoutua ja päästä kesämoodiin huolella hoidettujen jalkojen ja säihkyvarpaiden myötä!

-Mimosa Isomäki